Medietræning

Brænd igennem på Video/tv

Uanset om det drejer sig om tv træning for politikere og erhvervslivet eller for journalister og værter, er formlen den samme. Du lærer de helt generelle uskrevne regler, som gør sig gældende for at optræde og brænde igennem på tv.

Performancetræning gennemføres som selvkonfrontationstræning, hvor den individuelle “instrumentkasse” pakkes ud og hvor du lærer, at bruge præcis de faktorer, der passer bedst til netop din personlighed. Du lærer hvordan du virker i forhold til stemme, mimik og hvordan du udnytter netop disse, på den mest optimale måde der sikrer, at du får dit budskab sendt afsted, så det når så bredt ud som muligt.

Til performancetræningen tilknytter vi endvidere stemmetræning. Herved får du indblik i alle de faktorer og kræfter, som stemmen har, når den bruges rigtigt. Stemmetræning og performancetræning, giver dig en evne til at bruge bruge netop dine “forstærkere”, når du optræder på tv, så du får sendt dit budskab optimalt afsted og sikrer, at modtageren forstår vigtigheden i det du ønsker at formidle.

Uanset om din rolle er journalist i talkbacks, vært i studiet, politikeren eller erhvervslederen som gæst, får du en tv værktøjskasse, der passer præcis til dig og ingen andre.

Foto: Nordjyske Medier

Vi gennemfører performancekurser for grupper og/eller indviduel performance coaching